Home   Produktoverzicht   Partners   Contact  
 

Partners

Orsima levert producten en diensten van bekende en gerespecteerde fabrikanten van (elektronische) meet- en testapparatuur in de Benelux en Frankrijk. De meeste van deze firma's vertegenwoordigen wij in exclusiviteit, en met hen hebben wij intussen een jarenlange en vruchtbare ervaring opgebouwd. Deze fabrikanten - uit Europa en uit de Verenigde Staten van Amerika - leveren stuk voor stuk apparatuur en/of diensten van de allerbeste kwaliteit en betrouwbaarheid, en bieden eveneens een uitstekende technische ondersteuning en service.

Sefelec

Een referentie op het gebied van testapparatuur voor elektrische veiligheid (o.a. conform de laagspanningsrichtlijn), isolatieweerstand, diŽlectrische sterkte (ook diŽlectrische vastheid of doorslagvastheid genoemd), en kabeltestsystemen. Ook in het gamma: micro- en milli-ohmmeters voor toepassing in het laboratorium, in productietesten en op het terrein. Milliohmmeters specifiek voor de luchtvaartindustrie en -service.
Gevestigd in Marne-la-Vallťe (nabij Parijs, Frankrijk)
> Benelux
www.sefelec.com

F.W. Bell

Maakt deel uit van Sypris Test & Measurement Inc., en heeft haar vestiging in Orlando (Florida, USA). F.W. Bell is op wereldvlak een van de toonaangevende fabrikanten van Gaussmeters / Teslameters en Hall generatoren of -sensoren.
> Benelux en Frankrijk
www.fwbell.com

Medav

Departement RMS (Radio Monitoring and Surveillance Solutions) : toepassingen in de sector van "communication intelligence", radio-monitoring en spraakdetectie en -analyse.
> BelgiŽ, Luxemburg en Frankrijk
Departement IAS (Industrial & Automotive Solutions) : standaard oplossingen en maatontwerp voor het opsporen van defecten en fouten aan het eind van de productielijn van ontploffingsmotoren (benzine- & dieselmotoren), versnellingsbakken (vol- of halfautomatisch), elektromotoren, metalen en keramische componenten, dakpannen.
Medav is gevestigd in Uttenreuth (nabij NŁrnberg, Duitsland).
> Benelux en Frankrijk
www.medav.de

Presco

Dit bedrijf uit Weiningen (Zwitserland) is gespecialiseerd in apparatuur voor het meten van deelontlading (partial discharge), alsook capaciteits-meetbruggen voor het labo of voor gebruik op het terrein.
> Benelux
www.prescoag.com

CVMSL

Deze Britse firma is wereldwijd actief bij het onderhoud, de herstelling en de preventieve maintenance van trillingsexcitatoren (vibrators of shakers) en bijhorende stuursystemen, versterkers accessoires.
> Benelux
www.cvmsl.co.uk

DLI Engineering

Dit innovatief amerikaans bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van conditioneel predictief onderhoud van roterende machines (PdM of Predictive Maintenance). DLI Engineering is geŽvolueerd van dienstenleverancier (o.a. aan de amerikaanse marine - vliegdekschepen en duikboten) tot ontwerper en fabrikant van krachtige en zeer betrouwbare data collectors / frekwentieanalysatoren en expert diagnose-software.
> BelgiŽ en Luxemburg
www.dliengineering.com

Fogale Nanotech

NÓmes, Frankrijk. Gespecialiseerd in contactloze dimentionele metingen, voornamelijk op basis van capacitieve sensoren. Bijpassende elektronika voor laboratorium of industrie (productielijnen in de staal-, aluminium- of nonferro-industrie).
> Benelux
www.fogale.fr

Fiedler Optoelektronik

Laser-extensometers voor Onderzoek & Ontwikkeling, voor bedrijven en onderzoekcentra. Dit duits bedrijf bevindt zich in LŁtzen, nabij Leipzig.
> Benelux
www.foe.de